mökkikuva

mökkikuva

torstai 5. marraskuuta 2015

Roskapostia torjumaan!

Hyvät blogini lukijat ja erityisesti kommentoijat!
Koska blogini kommentintarjoajien joukkoon on alkanut ilmaantua vieraskielisiä kirjoituksia, jotka haiskahtavat selvästi jonkin automaattisen roskaposti-tietokoneen lähettämiltä, olen lisännyt kommentoijille ns. sanavahvistusvaiheen. Blogiin kommentteja jättävät joutuvat käymään läpi seuraavan vaiheen: joudut kirjoittamaan uudelleen bloggerin tarjoaman kirjain- tai numeroyhdistelmän ja näin osoittamaan, että olet ihan oikea immeinen! Tämä auttaa vähentämään kommenttiroskapostia. Ainakin toivon niin.
Vielä tiedoksi: jokainen kommentti tulee ensin minulle hyväksyttäväksi. Jos kommentti on asiaton, herjaava tai muuten älytön, jätän sen julkaisematta. Valitusoikeutta ei ole. :) Onneksi asiattomia kirjoituksia ei ole ollut, paitsi nuo englanninkieliset.
Kommentteja on mukava saada, kritiikkiäkin... 
Ja loppuun tietysti kuva, vaikka niiden tekninen sijoittelu palstalle tuottaa välistä bloggaajalle verta, hikeä ja kyyneliä. Perinteisesti kirkonkellojen kalke on karkottanut pimeyden voimia, samaa toivon myös blogilleni. Pois roskaposti ja hämärähenget! Tilalle iloinen kilkatus pimeyden vallat voittaneesta Vapahtajasta!

Tikkalan kappelin kellot

1 kommentti:

Aili Mummo kirjoitti...

Hieman samansuuntainen oli viime talvena myös oma tilanteeni. Se parani sillä, että kielsin anonyymikommentit. Onneksi en tarvinnut laittaa muita härpäkkeitä riesaksi.

Hyvää lähestyvää adventin aikaa ja viikonloppua sinulle ja rouvallesi, Mikko!